Terrasverwarming kopen

Terrasverwarming kopen

Onze zomers zijn van korte duur dus is het heel jammer om maar enkele maanden op het jaar van je terras te gaan genieten. Waarom geen terrasverwarming kopen? Horecazaken tonen het ons voor!

Voordelen

De infraroodstralen die de verwarming uitstraalt zijn vergelijkbaar met zonnestalen. Ze verwarmen je huid en je kleding en doen de gevoelstemperatuur aangenaam stijgen. De verbruiksprijs is laag. Reken twintig eurocent per uur, per toestel. Een terrasverwarming kopen is een energiezuinig investering.

Aardgas of elektrisch

Wanneer u wilt een terrasverwarming kopen, moet u de energiebron overwegen. Gas heeft het voordeel dat je de verwarmer overal kunt plaatsen. Je bent dus niet afhankelijk van een elektriciteitsaansluiting. Gasflessen gaan wel maar hun tijd mee. Electriciteit is wel goedkoper.

Het model

Bij een terrasverwarming kopen kiest u uit een staand of hangend model. Ook het vermogen moet berekend worden. Reken vooraf de ruimte op die verwarmd moet worden. Het is niet de bedoeling dat u in de kou gaat zitten of het te warm gaat krijgen.

De kostprijs

Hoe groter het vermogen, hoe duurder de verwarming. Ook het design kan de prijs bepalen. Veel succes met uw terrasverwarming kopen en vooral heerlijk genieten van uw warme plekje!