Terrasverwarming elektrisch

Terrasverwarming elektrisch

Maak de zomer langer met de aankoop van een terrasverwarming elektrisch. Hieronder volgen enkele tips voor wie een aankoop overweegt.

Terrasverwarming elektrischDe infraroodstralen Om de warmte van de zonnestralen na te bootsen wordt infraroodlicht aangewend.

De stralen verwarmen kleding en huid en doen zo de gevoelstemperatuur stijgen. Op die manier kunt u ’s zomers ’s avonds langer aangenaam genieten van uw terras. Maar ook in de andere seizoenen is buiten vertoeven mogelijk.

Tocht en wind rond het toestel doen dan weer de temperatuur dalen. De kortgolvige terrasverwarming. De energiezuinigste terrasverwarming elektrisch is de kortgolvige.

Die geeft het grootste rendement tot ongeveer 90%.

Hoewel het niet de bedoeling is dat u het volledige terras gaat verwarmen hebben kortgolvig infraroodstralen de grootste reikwijdte. De energiekosten Een gemiddelde privéverbruiker telt 0,20 euro neer per uur. Dit is in verhouding duurder dan aardgas of butaan. De kost van de terrasverwarming elektrisch wordt mede bepaald door het aantal uren per jaar, het vermogen van uw toestel en het aantal.

Aankoop Terrasverwarming elektrisch treft u bij doe-het-zelf zaken aan.

Hun aanbod zijn basismodellen en kunnen staand zijn of hangend. Tuinwinkels en speciaalzaken verkopen naast de traditionele modellen designmodellen. Keuze genoeg om uw terras knus en warm te houden met de terrasverwarming elektrisch!